Over Stijl Copywriting

Wie verschuilt zich achter Stijl Copywriting?

SangeetaSchrijfstijl die pakkend is
Aantrekkelijke opmaak
Netjes op tijd
Goed werk afleveren
Effectieve tekst
Enthousiasme
Toon die persoonlijk is
Aanzetten tot actie


Mijn achtergrond

Op 4 juni 1988 was het zover. Toen verliet ik mijn geboorteland India voorgoed en kwam in Amersfoort wonen. Het was heel erg wennen om de andere cultuur te leren kennen. Al gauw paste ik mij aan de Nederlandse gewoonten, ging verder studeren en werken. Na 20 jaar werkervaring in de richting administratie en management-ondersteuning volgde ik een cursus creatief schrijven. 

Mijn passie

Vanaf mijn jeugd heb ik veel liefde voor talen en schriftelijke communicatie. Ik vind het heerlijk om met de Nederlandse en Engelse taal bezig te zijn. Schrijven van creatieve teksten, brieven, gedichten en rijmpjes geeft mij veel voldoening. Daarbij vind ik belangrijk dat de boodschap geen taal- en stijlfouten bevat. Wat je schrijft, moet in ieder geval verzorgd en prettig leesbaar zijn.

Schrijven en koken zijn allebei mijn hobby’s en daarom heb ik in 2015 een kookboek over vegetarisch koken geschreven, ontworpen, uitgegeven en later in het Engels vertaald. Wil je meer weten over mijn schrijfstijl lees dan mijn gastblog en mijn foodblog

Gediplomeerd copywriter

Powered by WordArt.com

Afgelopen jaren ging ik mijzelf verder ontwikkelen om mijn passie te volgen en mijn carrièremogelijkheden uit te breiden. Ik behaalde diploma’s schriftelijke communicatie, commerciële teksten schrijven, copywriter en volgde een cursus InDesign. Dit allemaal omdat ik tekst & design super leuk vind. Nu ben ik een trotse copywriter die dolgraag wervende en informatieve teksten schrijft. 

Neem nu contact op.

Stijl Copywriting kan voor jou toveren met woorden.