Over Stijl Copywriting

Wie verschuilt zich achter Stijl Copywriting?

                                        Schrijfstijl die pakkend is
SangeetaAantrekkelijke opmaak
Netjes op tijd
Goed werk afleveren
Effectieve tekst
Enthousiasme
Toon die persoonlijk is
Aanzetten tot actie

Mijn achtergrond

Op 4 juni 1988 was het zover. Toen verliet ik mijn geboorteland India voorgoed en kwam in Amersfoort wonen. Het was heel erg wennen om de andere cultuur te leren kennen. Al gauw paste ik mij aan de Nederlandse gewoonten, ging verder studeren en werken. Na 20 jaar werkervaring in de richting administratie en managementondersteuning volgde ik een cursus creatief schrijven. 

Mijn passie

Vanaf mijn jeugd heb ik veel liefde voor talen en schriftelijke communicatie. Ik vind het heerlijk om met de Nederlandse en Engelse taal bezig te zijn. Schrijven van creatieve teksten, brieven, gedichten en rijmpjes maakt mij blij. Daarbij vind ik belangrijk dat de tekst verzorgd en prettig leesbaar is.

Naast schrijven hou ik van ontwerpen, fotobewerking en creatief/kleurrijk koken. In 2015 heb ik een kookboek geschreven, ontworpen, uitgegeven en in het Engels vertaald. Ook schreef ik blogs, websiteteksten en recepten voor andere organisaties. Wil je meer weten over mijn schrijfstijl. lees dan mijn gastblog en mijn foodblog

Gediplomeerd copywriter

Powered by WordArt.com

Om mijn passie te volgen en mijn carrièremogelijkheden uit te breiden, ging ik mijzelf verder ontwikkelen. Ik behaalde diploma’s schriftelijke communicatie, commerciële teksten schrijven, copywriter en volgde een cursus InDesign. Dit allemaal omdat ik tekst & design super leuk vind. Nu ben ik een trotse gediplomeerd copywriter die dolgraag wervende en informatieve teksten schrijft. 

Dit was het over mij. Wil je heldere en pakkende tekst? Neem nu contact op.