Zoek je een blogger, copywriter of tekstschrijver?

Powered by WordArt.com

Wacht dan niet lang en maak kennis 

Powered by WordArt.com

Artikelen over de gezonde voeding, levensstijl, koken, beauty, mode, wonen en vakantie schrijf ik al te graag. Toch vind ik andere (duurzame) onderwerpen ook interessant.

Tekstschrijven: een vak apart

Schrijven leer je op school en dat kan toch iedereen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De meeste mensen weten wel wat ze bedoelen. Toch is de boodschap op een begrijpelijke manier overbrengen een vak apart. Want veel lezers van tegenwoordig zijn ongeduldig en egocentrisch, ze lezen alleen wat ze echt aanspreekt. Hoe zorg je ervoor dat de inhoud van je pagina jouw lezer boeit?

Stijl Copywriting verplaatst zich in de lezer en schrijft wat de lezer interesseert.

Jouw website: je visitekaartje

Een mooie website verdient heldere en wervende teksten. Maak je websitebezoeker gemakkelijk door begrijpelijk en kernachtig te schrijven. Een goede webpagina nodigt hem uit om het verder te lezen. Hij blijft op je website zolang hij de informatie interessant vindt. Je lezer hoeft niet verder te zoeken en wie weet vindt hij jouw aanbod interessant.

Je hebt een super mooie website, alleen de teksten kunnen een opfrisbeurt gebruiken.

Stijl Copywriting maakt het verschil.

Copywriting: een inspirerend specialisme

Commerciële tekst op zo’n manier schrijven dat je websitebezoeker jouw product heel graag wil, dat is copywriting. Een copywriter inspireert, overtuigt, verleidt en zet de lezer aan tot actie. Hij verdiept zich in zijn doelgroep, kijkt wat de consument interessant vindt en houdt zijn aandacht vast. Door zich te onderscheiden van zijn concurrenten, maakt hij zijn aanbod aantrekkelijk.

Wil je jouw klant enthousiasmeren met je tekst?